torre con jardin en Bigues i Riells (Can Traver)

  • Referencia: a-3387
  • Casa (Chalet o torre)
  • Bigues i Riells (Can Traver)
  • Construidos: 225 m²
  • Solar: 505m2
  • 4 hab.
  • 2 baños
En venta 275.000€

Preciosa, situada en la urbanización Can Taver muy cerca zona de instituto y colegio. Torre con acceso a garaje , habitación, cuarto caldera, lavadero, zona de terraza y piscina , en planta baja acceso desde nivel calle, recibidor, salón estar comedor, 2 dormitorios , 1 baño completo y amplia cocina. En planta piso, distribuidor, 2 dormitorios 1 baño completo, techos de madera , preciosas vistas. Jardín muy bonito con barbacoa y zona de huerto.

Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Año de construcción: 2003.

Mapa localización

Información de la certificación energética y emisiones

G

401 (kWh/m² any)

G

104 (kg CO2/m² any)

Consumo energético
(kWh/m² año)
Emisiones CO2
(kg CO2/m² año)
401
401
401
401
401
401
401
104
104
104
104
104
104
104