Casa rústica pareada con jardín  a l'Ametlla del Vallès (El Bonaire)

En lloguer 950€/mes
  • Referència: A-3577
  • Casa (Casa)
  • l'Ametlla del Vallès (El Bonaire)
  • Construïts: 75 m²
  • Solar: 781m2
  • 3 hab.
  • 1 bany
  • Any de construcció: 1960

Descripció

Casa rústica reformada, disposa de dues plantes, apariada a un altre habitatge però molt independent. bonic terreny pla amb accés per a vehiculo i porxo per a aparcar. Nau annexa diàfana, construïda en pedra.
La casa té accés mitjançant pati a zona de rebedor, sala àmplia amb xemeneia, cuina equipada amb forn, cuina i campana, hi ha espai per a rentaplats, rentadora i frigorific. Caldera per a aigua calenta, no disposa de calefacció ni aire condicionat. A la planta pis s'accedeix per escala central i disposem de 1 bany complet amb dutxa, 2 dormitoris mitjans i 1 gran dormitori principal amb balcó. Tot l'habitatge és exterior i està acabada de pintar , cuina i bany per estrenar. En ser qualificada com a rústica es permet la tinença d'animals. Disposa de connexió d'aigua a la xarxa general , no vaig agafar de claveguera ja que disposa de fossa sèptica . Se sol·licita la documentació necessària per a poder obtenir segur de garantia de inquilinatge .
Finques L’Ametlla, amb més de 30 anys en el sector immobiliari, ha acompanyat a centenars de clients en la cerca de la solució més adequada en la compra, venda o lloguer de les seves cases, pisos, torres o locals comercials. Amb cadascun d'ells hem tingut com a objectiu aconseguir la satisfacció dels nostres clients i l'excel·lència en cada projecte.
Quan un client entra en les nostres oficines som conscients que darrere té un desig: començar una nova història, canviar de camí, sortir de la zona de confort, reprendre un somni. I en tots els casos busquen un lloc on fer-lo, una casa, un pis, un local comercial…
En Finques L’Ametlla ens agrada escoltar les històries dels nostres clients. Ens fem còmplices i partícips del seu somni, d'aquesta manera, com si fos nostre, aconsellem, acompanyem i aconseguim la solució més apropiada per a ells.
Gràcies als clients satisfets, que són per a nosaltres els nostres millors ambaixadors, i la nostra àmplia experiència en el sector, fa que siguem una agència immobiliària referent tant a L'Ametlla del Vallès, Bigues i Riells i Santa Eulalia de Ronçana com en la resta de la comarca del Vallès Oriental, on comptem amb una gran oferta d'immobles.
Gestionem, lloguem i venem tot tipus d'immoble com a pisos, locals comercials, compra-venda, lloguer, solars, torres, naus industrials, cases, etc.
Darrere de Finques L’Ametlla hi ha un excel·lent equip de professionals que els orientessin en tot moment en qualsevol de les operacions que necessitin.
En la nostra àmplia gamma de serveis podem oferir-los assessorament, valoració i taxació, cèdules d'habitabilitat, certificats d'eficiència energètica o rehabilitació.
No dubti a venir a les nostres oficines i explicar-nos la seva història. Estem segurs que serem part ella.
Finques L’Ametlla.

Característiques

Informació de la certificació energètica i emissions

G

395 (kWh/m² any)

G

79 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
395
395
395
395
395
395
395
79
79
79
79
79
79
79