Magnifica finca con torre  exclusiva a Bigues i Riells (Can Barri)

  • Referència: A-3404
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Barri)
  • Construïts: 496 m²
  • Solar: 5.000m2
  • 6 hab.
  • 4 banys
En venda 820.000€
En lloguer 1.750€/mes * amb opció a compra (3 anys)

preciosa torre a la urbanització Can Barri. Molt àmplia amb rebedor, pati envidriat, enjardinat central que dóna molta lluminositat. Saló menjador amb llar de foc amb sortida a preciós porxo. Cuina àmplia amb safareig.
6 dormitoris, 4 banys complets. garatge per a 3 cotxes.
precioses vistes.

En el preu de lloguer queda inclòs el manteniment mensual del jardí.
 

Bigues i Riells és un municipi a la comarca a l'Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pèls pobles de Bigues i Riells del Fai i 1 munt d'urbanitzacions, de Segona residència. Els 2 pobles havíen tingut Ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el MATEIX Terme municipal, aixi com l'antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a Dues Unitats Diferents: els parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ​​ara de Terrassa, al'arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de de l'arxiprestat del Moianès.

El Terme de Bigues i Riells està Situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on AQUEST riu abandona la zona muntanyosa inicial, a l'Moianès, i Comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al Terme municipal de Bigues i Riells l'antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, te l'accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

 

Any de construcció: 1984.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

202 (kWh/m² any)

E

53 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
202
202
202
202
202
202
202
53
53
53
53
53
53
53