TORRE CON JARDIN a Bigues i Riells (Can Barri)

  • Referència: A-3198
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Barri)
  • Construïts: 244 m²
  • Solar: 841m2
  • 4 hab.
  • 2 banys
En venda 260.000€

Casa a la urb. Can Barri. porxo d'accés, rebedor, gran saló menjador amb llar de foc, 1 dormitori i 1 bany reformat. cuina àmplia amb zona de menjador. a la pl. pis 3 dormitoris amb armaris encastats i 1 bany ampli. A la planta semisoterrani està ubicat el garatge, sala de caldera, safareig i rebost. gran sala d'estar menjador amb sortida a jardí. porxo annex tancat en alumini amb menjador i barbacoa. Caseta de fusta per a eines del jardí.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines..

Any de construcció: 1995.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

187 (kWh/m² any)

E

49 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
187
187
187
187
187
187
187
49
49
49
49
49
49
49