TORRE CON JARDIN Y PISCINA a Bigues i Riells (Can Barri)

  • Referència: A-3347
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Barri)
  • Construïts: 175 m²
  • Solar: 1.819m2
  • 3 hab.
  • 2 banys
En venda 296.000€

Recibidor, comedor salón, con chimenea, cocina amplia con salida a terraza y porche de verano con barbacoa, 3 dormitorios dobles con armarios empotrados, baño completo con ducha sanitaria. En sótano, garaje para 2 coches, aseo, en el exterior del jardín hay un cobertizo anexo para 2 coches.
Precioso jardín de 1.819 m2, con piscina privada.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 1988.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

F

287 (kWh/m² any)

F

72 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
287
287
287
287
287
287
287
72
72
72
72
72
72
72