torre con jardin y piscina a Bigues i Riells (Can Barri)

  • Referència: A-3407
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Barri)
  • Construïts: 284 m²
  • Solar: 801m2
  • 5 hab.
  • 3 banys
En venda 315.000€

Torre a la urbanització de Can Barri, zona molt tranquil · la i molt consolidat. Propera parada d'autobus línia urbana i línia barcelona regular. a 10 min. caminant al poble. Entrada a través de porxo a rebedor, Sala d'estar menjador amb llar de foc, Cuina equipada. Distribuïdor amb escala a planta de baix. 3 dormitoris, 1 bany reformat amb dutxa i 1 lavabo reformat. A la planta inferior gran sala d'estar amb llar de foc, 2 dormitoris i 1 bany amb banyera, safareig, i traster. Sortida a terrassa amb zona de piscina, garatge per a 1 cotxe i traster. tot el jardí disposa d'enllumenat exterior,
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

208 (kWh/m² any)

E

43 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
208
208
208
208
208
208
208
43
43
43
43
43
43
43