torre en can barri con piscina a Bigues i Riells (Can Barri)

  • Referència: a-3162
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Barri)
  • Construïts: 341 m²
  • Solar: 982m2
  • 3 hab.
  • 3 banys
En venda 435.000€

Casa en zona privilegiada, el solar és esquinero, molt tranquil·la i privada. Rebedor, gran saló menjador amb tres ambients, xemeneia, sortida a porxo i terrassa, cuina comedora, 2 dormitoris dobles i 1 bany complet. En planta trepitjo estudi despatxo, solárium, dormitori suiteamb bany i vestidor. En planta soterrani, garatge per 2 cotxes, sala polivalent, safareig i 1 bany complet. Preciós jardí amb piscina.

Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 1999.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

146 (kWh/m² any)

E

38 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
146
146
146
146
146
146
146
38
38
38
38
38
38
38