TORRE CON JARDIN Y PISCINA a Bigues i Riells (Can Fabrera)

  • Referència: A-3371
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Fabrera)
  • Construïts: 164 m²
  • Solar: 600m2
  • 3 hab.
  • 2 banys
En venda 250.000€

Bonica torre, a nivell de carrer hi ha un garatge per a 2 cotxes, mitjançant escala exterior es puja a l'habitatge, la qual es troba en parcel·la completament plana, jardí i piscina. Precioses vistes. L'habitatge disposa de rebedor, saló menjador amb sortida a porxo jardí i piscina. Aire condicionat, cuina àmplia amb zona de safareig i sortida a terrassa. 3 dormitoris i 2 banys complets. Zona exterior amb barbacoa i sala de maquinària piscina.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 2001.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

G

398 (kWh/m² any)

G

93 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
398
398
398
398
398
398
398
93
93
93
93
93
93
93