torre para 2 familias con piscina a Bigues i Riells (Can Ragasol)

En venda 408.000€
  • Referència: A-3334
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Ragasol)
  • Construïts: 446 m²
  • Solar: 833m2
  • 7 hab.
  • 4 banys
  • Any de construcció: 1980

Descripció

Dues cases independents, amb jardí i piscina. Cases reformades totalment fa 10 anys Casa 1: rebedor, lavabo, cuina àmplia amb menjador diari, saló menjador amb llar de foc, sortida a gran terrassa amb vistes impressionants, en planta pis gran suite amb bany i sortida a terrassa. 2 dormitoris dobles i 1 bany general. Els acabats són de qualitat amb estil modern. Casa 2: rebedor, lavabo, cuina àmplia amb menjador diari i safareig, saló menjador amb llar de foc, sortida a gran terrassa amb vistes impressionants, en planta pis sortida a terrassa. 4 dormitoris i 1 bany general. Els acabats són de qualitat amb estil clàssic. Zones comuns: porxo d'entrada amb dues portes separades, terrassa posterior, planta soterrani amb cuina d'estiu i saló de 60 m2, sala annexa. Aquesta zona es pot transformar en garatge ja que té accés mitjançant rampa, jardí, piscina i zona d'hort. En zona de piscina traster i sala de màquines.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Característiques

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

207 (kWh/m² any)

E

47 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
207
207
207
207
207
207
207
47
47
47
47
47
47
47