TORRE CON JARDIN a Bigues i Riells (Can Traver)

  • Referència: A-3398
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Traver)
  • Construïts: 217 m²
  • Solar: 569m2
  • 3 hab.
  • 2 banys
En venda 289.000€

Torre impecable, preciós jardí, accés a garatge mitjançant rampa, en zona de planta baixa per a 2 cotxes, gran porxo amb accés a sala d'estar amb llar de foc, safareig / bany, rebost, traster i accés a planta pis. Rebedor, saló estar amb menjador amb llar de foc molt lluminós, cuina amb zona de menjador, 3 dormitoris, 1 bany complet amb dutxa i banyera. Planta Golfes i traster molt àmplia. En zona d'institut.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 2003.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

G

444 (kWh/m² any)

G

116 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
444
444
444
444
444
444
444
116
116
116
116
116
116
116