torre con jardin y piscina a Bigues i Riells (El Turó-Parroquia de Bigues)

  • Referència: A-3061
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (El Turó-Parroquia de Bigues)
  • Construïts: 121 m²
  • Solar: 822m2
  • 4 hab.
  • 2 banys
En venda 320.000€

Casa en una planta, rebedor, saló de 30 m2 amb llar de foc, àmplia cuina per menjar i sortida a porxo i zona barbacoa, 4 dormitoris 2 banys complets un d'ells amb banyera hidro. Parcel·la plana enjardinada. Piscina de 8x4. Porxo ampli per a 2 cotxes. Annex de 40m2 sala polivalent i safareig
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

G

329 (kWh/m² any)

G

86 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
329
329
329
329
329
329
329
86
86
86
86
86
86
86