torre como nueva con piscina a Bigues i Riells (Font del Bou)

  • Referència: A-3422
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Font del Bou)
  • Construïts: 214 m²
  • Solar: 788m2
  • 3 hab.
  • 2 banys
En venda 270.000€

rebedor, saló menjador ampli i lluminós, amb sortida a terrassa, cuina àmplia amb zona de menjador, amb sortida a porxo, 1 bany complet, amb banyera, 2 dormitoris dobles. En planta semisoterrani, garatge per a 2 cotxes, sala gran polivalent, safareig i 1 bany complet. gran planta altell sense distribuir, possibilitat de més dormitoris i hi ha la pre instal·lació de poder fer un bany complet. terrassa solàrium.

Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 2003.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

G

325 (kWh/m² any)

G

85 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
325
325
325
325
325
325
325
85
85
85
85
85
85
85