torre con jardin y piscina ideal 2 familias a Bigues i Riells (Riells del Fai)

  • Referència: A-3328
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Riells del Fai)
  • Construïts: 214 m²
  • Solar: 1.055m2
  • 5 hab.
  • 4 banys
En venda 260.000€

Torre situada al poble de Riells del Fai. Centre de la població. Rebedor, sala d'estar amb llar de foc. Sortida a porxo de 40 m2 al costat de piscina. Cuina amb zona de menjador diari. Bany. Quart caldera. Mini apartament amb àmplia sala i cuina. En planta pis 1 dormitori suite amb bany i armaris encastats i terrassa. 1 dormitori doble, 1 habitació vestidor, 1 bany complet, 3 dormitoris dobles. Jardí pla i piscina. Zona dins del solar per aparcar cotxes.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 1994.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

226 (kWh/m² any)

E

59 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
226
226
226
226
226
226
226
59
59
59
59
59
59
59