torre con jardin y piscina a l'Ametlla del Vallès (La Miranda)

  • Referència: A-3158
  • Casa (Casa)
  • l'Ametlla del Vallès (La Miranda)
  • Construïts: 315 m²
  • Solar: 750m2
  • 5 hab.
  • 3 banys
En venda 310.000€

Magnífica casa, situada a la tranquil·la urbanització'La Miranda' de l'Ametlla del Vallès, a menys de cinc minuts amb cotxe del centre del poble.

La seva posició privilegiada, a la part alta d'un turó, ens permet gaudir de vistes magnífiques cap els Cingles de Bertí, a l'oest, es pot arribar a veure La Mola, i en dies molt clars, la muntanya de Montserrat.

La casa consta de planta garatge (95,26m2 útils), planta baixa (zona de dia de 94,97m2 útils) i planta primera (zona de nit de 96,38m2 útils). El total de superfície útil és de 286,61m2 (315,28m2 construïts)

La planta garatge, oberta pel seu costat oest al carrer Matagalls, queda enterrada a la resta d'orientacions de la casa, a causa del pendent del terreny on s'ubica la casa. En ella hi caben dos cotxes, i tenim, a més, un ampli traster, a més de les instal·lacions de calefacció, aigua i d'electricitat de la casa.

A la planta baixa trobem el rebedor, des d'on arrenca l'escala que puja a la planta primera, un quart safareig, un ampli lavabo-vestidor amb dutxa independent, wc independent i rentamans, una sala annexa amb sortida al jardí ia la piscina, la cuina completament equipada, i un gran saló-menjador, dividits visualment per dos graons i per una preciosa xemeneia oberta a tots dos ambients.

A la planta primera trobem tres habitacions, un lavabo complet amb banyera, wc, bidet i rentamans, i l'habitació principal (total de 4 habitacions), amb lavabo annex, tipus'suite', equipat, al seu torn, amb wc, bidet , dos rentamans i una gran banyera rodona.

Totes les fusteries de la casa són de fusta, amb vidre simple, i porticons exteriors, també de fusta.

Els acabats principals són la rajola ceràmica en sòls (terrazzo a la sala que dóna al jardí), parets enguixades i pintades, i enrajolats en cuina i banys.

Exteriorment, l'acabat de façana és un monocapa de color blanc, zones de pedra vista, i teulada de pissarra.

La calefacció (caldera de gas-oil nova de fa un any), escalfa un dipòsit d'aigua que serveix tant per a l'aigua calenta sanitària com per als radiadors de tota la casa.

La parcel·la, de 750,25m2, consta d'un preciós jardí i piscina de 31m2. El jardí, al seu torn, combina el paviment de tova ceràmica voltant de la casa, amb la gespa i vegetació autóctona.'

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

216 (kWh/m² any)

F

57 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
216
216
216
216
216
216
216
57
57
57
57
57
57
57