Magnifica finca con gran Mansión y piscina a l'Ametlla del Vallès (Sant Nicolau)

En venda 975.000€
  • Referència: A-72
  • Casa (Casa)
  • l'Ametlla del Vallès (Sant Nicolau)
  • Construïts: 622 m²
  • Solar: 9.418m2
  • 7 hab.
  • 8 banys
  • Any de construcció: 1974

Descripció

Finca situada a zona privilegiada a l'Ametlla de el Vallès. La Torre - Mansió de l'any 1974 està ubicada a la part central de la finca amb bonic jardí, zona de piscina amb porxo annex i envoltada de bosc amb una superfície de 9.418 m2. La Torre consta de diverses plantes:
Planta semisoterrani amb 156,30m2 es distrubuye en garatge, zona d'instal·lacions, amb safareig, celler, Vestidors i bany per a zona de piscina. Gran porxo amb accés des del jardí.
Planta baixa amb 224,70 m2 és la que té accés des preciosa escala exterior. Gran rebedor amb escala per anar a la planta pis i golfes. Despatx amb llar de foc, Bany, Gran Saló Estar amb llar de foc, Menjador, Menjador office, Cuina àmplia amb rebost i zona de planxa. 1 dormitori amb bany complet.
Planta Primera amb 177,20 m2, gran distribuïdor, 1 dormitori suite amb Vestidor i bany complet. 2 dormitoris dobles amb bany complet, 2 dormitoris dobles amb armaris i bany complet.
Planta Golfes amb 64,10 m2. amb gran estudi, bany complet i traster. Casa de Masovers adossada a l'habitatge però independent, consta de menjador, cuina, 1 dormitori doble amb bany.
Finques l'Ametlla, amb més de 30 anys en el sector immobiliari, ha acompanyat a centenars de clients en la recerca de la solució més adequada en la compra, venda o lloguer de les seves cases, pisos, torres o locals comercials. Amb cada un d'ells hem tingut com a objectiu aconseguir la satisfacció dels nostres clients i l'excel·lència en cada projecte. Quan un client entra a les nostres oficines som conscients que darrere té un desig: començar una nova història, canviar de camí, sortir de la zona de confort, reprendre un somni. I en tots els casos busquen un lloc on fer-ho, una casa, un pis, un local comercial ... A Finques l'Ametlla ens agrada escoltar les històries dels nostres clients. Ens fem còmplices i partícips del seu somni, d'aquesta manera, com si fos nostre, aconsellem, acompanyem i vam aconseguir la solució més apropiada per a ells. Gràcies als clients satisfets, que són per a nosaltres els nostres millors ambaixadors, i la nostra àmplia experiència en el sector, fa que siguem una agència immobiliària referent tant a l'Ametlla de Vallès, Bigues i Riells i Santa Eulàlia de Ronçana com a la resta de la comarca del Vallès Oriental, on comptem amb una gran oferta d'immobles. Gestionem, lloguem i venem tot tipus d'immoble com pisos, locals comercials, compravenda, lloguer, solars, torres, naus industrials, cases, etc. Darrere de Finques l'Ametlla hi ha un excel·lent equip de professionals que els orientaran en tot moment en qualsevol de les operacions que necessitin.
Finques l'Ametlla.
 

Característiques

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

204 (kWh/m² any)

E

41 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
204
204
204
204
204
204
204
41
41
41
41
41
41
41