torre con jardin y piscina a Sant Feliu de Codines (Saulons d'en deu)

  • Referència: A-3353
  • Casa (Casa)
  • Sant Feliu de Codines (Saulons d'en deu)
  • Construïts: 296 m²
  • Solar: 602m2
  • 7 hab.
  • 2 banys
En venda 310.000€

Torre preciosa a Saulons d'en Deu. Zona tocant a Sant Feliu de Codines però pertany al municipi de Bigues i Riells. Entrada a habitatge, saló de 45 m2 amb llar de foc amb sortida a terrassa. Cuina àmplia, 1 dorm. Vestidor, 3 dormitoris dobles amb gran terrassa. Totes elles amb armaris. Bany complet. En planta baixa, dormitori suite de 45 m2 amb gran vestidor, bany complet amb dutxa i jacuzzi. Sortida a piscina. Dues habitacions, saló annex de 50 m2, lavabo, porxo, en zona piscina, annex amb lavabo i quart caldera. Zona de barbacoa. Garatge per a 1 cotxe, quart d'eines i traster. Possibilitat de comprar terreny annex de 600 m2.
Sant Feliu de Codines sempre ha estat un municipi amb molta història a les espatlles, situat al Vallès Oriental, a uns 500 metres sobre el nivell del mar. És un espai privilegiat que gaudeix d’un clima molt favorable i unes grans vistes de Sant Sadurní de Gallifa i del Vallès, ja que està situat als darrers contraforts dels Cingles de Bertí vers les terres més planes de la conca del Tenes i la riera de Caldes.

El seu entorn natural i la proximitat que té a les grans ciutats ha fet que Sant Feliu de Codines sigui un espai per a molts residents i un lloc per a poder passar una temporada de vacances. Seria l’exemple d’Antoni Gaudí (que va deixar com a record el disseny de l’estendard de l’Orfeó Feliuà, exposat al museu Arqueològic Municipal), el Dr. Robert o el filòleg Pompeu Fabra, Francesc Cambó, Jaume Balmes i molts més.

Actualment Sant Feliu de Codines té una població de més de 6.000 habitants.

És un poble viu; durant l’any se celebren varies fires i festes com la fira de la carbassa, fira del rellotge, fira de Nadal, la Festa Major (celebrada el tercer cap de setmana de setembre), la baixada de llits i andròmines, Cirkàlia, la festa de Sant Antoni i l’Escudella de Carnestoltes entre d’altres.

És imprescindible visitar el Museu Municipal de can Xifreda, el Parc Usart que compta amb un gran mirador, la Ruta Modernista, el Cim d’Àligues (centre únic en el seu gènere en l’estudi, mostra, cria i vol d´aus rapinyaires) i un llarg etcètera que per descobrir-ho s’ha de visitar Sant Feliu de Codines.
 

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

F

364 (kWh/m² any)

F

95 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
364
364
364
364
364
364
364
95
95
95
95
95
95
95