Torre con Jardín y terreno Rústico. a Bigues i Riells (Can Traver)

  • Referència: A-3403
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (Can Traver)
  • Construïts: 196 m²
  • Solar: 1.554m2
  • 4 hab.
  • 3 banys
En venda 330.000€

Habitatge en accés a pla des del carrer a un ampli porxo amb tendals elèctrics. Planta Baixa: rebedor, saló menjador de 32 m2 amb llar de foc i sortida a terrassa, cuina amb menjador diari, bany complet amb mitja banyera i un lavabo. Tres dormitoris dobles amb armaris encastats i una habitació individual. Planta inferior: Garatge per a un cotxe gran, zona de menjador d'estiu, un lavabo, quart calderes i rebost. A la part del terreny que és rústica disposem d'una construcció auxiliar de trasters de 100 m2. El terreny té un total de 1.554 m2, dels quals 499 m2 són urbans i 1.055 són rústics, amb dos nivells bastant definits, un que dóna accés a l'habitatge a nivell de carrer i un altre molt pla a nivell de Planta Inferior.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d'urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l'antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.
No obstant això, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ​​ara de Terrassa, a l'arquebisbat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l'arquebisbat del Moianès.
El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, el Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.
Pertany al terme municipal de Bigues i Riells antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, però, té accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 1973.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

G

415 (kWh/m² any)

G

108 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
415
415
415
415
415
415
415
108
108
108
108
108
108
108