Torre tipo Masia a Bigues i Riells (El Turó-Parroquia de Bigues)

En venda 450.000€
  • Referència: A-3399
  • Casa (Casa)
  • Bigues i Riells (El Turó-Parroquia de Bigues)
  • Construïts: 360 m²
  • Solar: 2.288m2
  • 4 hab.
  • 2 banys
  • Any de construcció: 1970

Descripció

Torre estil Masia, acabats rústics. Magnifica finca amb terreny molt pla cantoner a tres carrers, pista de frontó, galliner, celler, zona de vestidors i zona barbacoa.
Habitatge en dos plantes. Planta Baixa: ampli rebedor, saló menjador amb llar de foc, cuina equipada amb sortida directa a jardí, lavabo i rebost. Planta Intermèdia, amb una àmplia sala d'estar. Planta Pis: Gran terrassa coberta amb magnifiques vistes al Valls, quatre dormitoris i un bany complet. Planta Soterrani: Zona safareig.
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d'urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l'antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.
No obstant això, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ​​ara de Terrassa, a l'arquebisbat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l'arquebisbat del Moianès.
El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, el Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.
Pertany al terme municipal de Bigues i Riells antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, però, té accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Característiques

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

G

344 (kWh/m² any)

F

72 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
344
344
344
344
344
344
344
72
72
72
72
72
72
72