Vivienda en la mejor zona con acabados de primera calidad y piscina desbordante a l'Ametlla del Vallès (Can Camp)

  • Referència: A-3481
  • Casa (Casa)
  • l'Ametlla del Vallès (Can Camp)
  • Construïts: 292 m²
  • Solar: 727m2
  • 6 hab.
  • 3 banys
En venda 580.000€

Magnífica habitatge situat en la millor urbanització de l'Ametlla del Vallès, Can Camp, prop d'un gimnàs amb piscina coberta i club amb piscina exterior, molt propera als col·legis i el centre poble. Terreny de 727,32 m2 totalment pla amb una exclusiva piscina desbordant orientada al sud i situada just sortint de l'ampli porxo que té la casa, al qual s'accedeix des de la cuina o el gran saló. El jardí està planificat per un baix consum d'aigua, barrejant la grava decorativa i la gespa artificial de qualitat, compta amb diversos arbres i arbustos, destacant una olivera centenària. Tot el perímetre del solar aquesta tanca i enjardinat per proporcionar intimitat a la finca.
L'habitatge amb una distribució moderna de mitges altures amb un total de 292,25 m2. PLANTA BAIXA: de 176,84 m2 composta per: Rebedor on s'ubica el porter electrònic que dóna accés a l'habitatge des del carrer, un lavabo de cortesia i un armari rober integrat en el mateix rebedor. Dues àmplies portes corredisses integrades en l'estructura que donen accés al grandiós menjador saló amb amplis finestrals i balconeres, des d'on s'accedeix a una cuina de disseny amb menjador diari i accés mitjançant una balconera a l'ampli porxo que recorre l'habitatge per la seva façana sud, el saló també té accés directe al porxo que disposa de tendals per ampliar la zona d'ombra a l'estiu i amb accés fàcil a la piscina desbordant envoltada de fusta de teka que se situa davant a dit porxo i també podem accedir l'ampli jardín.que la casa. Tornant al rebedor amb les dues grans portes corredisses també donen accés a una moderna escala de mitges altures que en la part superior ens permeten accedir a la zona de dormitoris principals. Disposem de dos amplis dormitoris dobles amb amplis finestrals, un bany amb àmplia dutxa sanitària que dóna servei a les dues habitacions abans esmentades i la zona de l'habitació principal tipus suitte, que disposa d'un ampli vestidor integrat en la mateixa estructura, una gran habitació doble amb un gran finestral orientat al sud i un ampli bany amb banyera d'hidromassatge i dutxa sanitària. PLANTA SEMISOTERRANI de 74,38 m2: amb accés des de la zona de rebedor de la planta baixa, es compon d'un ampli safareig amb zona d'armaris, una habitació que pot fer de despatx i el garatge per a dos cotxes grans. Des del garatge s'accedeix a una zona per utilitzar com a celler i al quart de calderes on trobem l'escalfador de gas natural que subministra aigua calenta i calefacció a tot l'habitatge. Finalment disposem de la PLANTA SOTA COBERTA de 41,03 m2 on s'ubiquen dues habitacions molt dimensionades que podríem qualificar com triples.
Aquest habitatge podem qualificar-la d'alt standing pels seus acabats de gran qualitat i acurada distribució, ideal per gaudir-la durant tot l'any. Parquet, fusteria interior noble, l'exterior d'alumini, etc

Any de construcció: 2005.

Video

https://youtu.be/k7By7v89O-8

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

259 (kWh/m² any)

E

54 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
259
259
259
259
259
259
259
54
54
54
54
54
54
54