Torre con jardín  a l'Ametlla del Vallès (Centre del poble)

  • Referència: A-3410
  • Casa (Casa)
  • l'Ametlla del Vallès (Centre del poble)
  • Construïts: 367 m²
  • Solar: 595m2
  • 6 hab.
  • 3 banys
En venda 350.000€

Gran torre al centre del poble. Habitatge en una sola planta a nivell de carrer. Porxo d'Accés a planta baixa: Rebedor, habitació despatx, saló menjador ampli i luminioso amb llar de foc i sortida a terrassa, cuina amb menjador diari i sortida a terrassa coberta, bany per a la planta. Habitacions: dormitori doble tipus siutte amb bany incorporat, dues habitacions més.
Planta inferior: Àmplia sala polivalent, dos dormitoris i un bany (per acabar), safareig amb cambra de planxa i sortida a porxo.
Planta Garatge: aquesta a nivell de carrer del darrere, garatge per a tres o quatre cotxes amb porta d'accés amb altura per a camions. Zona de celler.
Calefacció mitjançant conductes d'aire fred i calent.
L'Ametlla del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Oriental, situat al sud de l'extrem sud-oriental dels Cingles de Bertí (Serralada Prelitoral), just abans que aquests s'acostin al massís del Montseny i deixin mig el Congost, ja dins del municipi veí de Figaró-Montmany. És un dels municipis amb renda familiar disponible més alta de Catalunya.
La seva ubicació fa que tingui dos tipus de paisatge: la plana vallesana, eminentment agrícola, i un altre més muntanyós, que arriba fins al cim del Puiggraciós, al costat del Cingles de Bertí, amb uns 800 m. d'altura. El nucli urbà principal es troba enmig dels dos tipus d'orografia, i gaudeix d'un suau pendent.

Any de construcció: 1986.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

155 (kWh/m² any)

D

26 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
155
155
155
155
155
155
155
26
26
26
26
26
26
26