PISO DÚPLEX EN EL CENTRO a Bigues i Riells (Centro del pueblo)

  • Referència: A-3408
  • Habitatge (Habitatge)
  • Bigues i Riells (Centro del pueblo)
  • Construïts: 90 m²
  • 3 hab.
  • 2 banys
En venda 198.000€

situat al centre del poble, a prop de plaça Miquel Bosc, Ajuntament, col·legi i comerç. Saló menjador amb sortida a petit balcó, cuina, 2 dormitoris 1 bany complet, en planta golfes 1 habitació i bany. ascensor directe a pis des garatge, per a 1 cotxe, una altra plaça d'aparcament dins del recinte privat
Bigues i Riells és un municipi a la comarca al Vallès Oriental, amb capital actualment a Bigues (al segle XIX la capitalitat municipal era a Riells del Fai). Està format pels pobles de Bigues i Riells del Fai i un munt d´urbanitzacions, de segona residència. Els dos pobles havien tingut ajuntaments separats, però des de mitjan segle XIX estan integrats en el mateix terme municipal, així com l´antiga parròquia rural de Sant Mateu de Montbui.

Tanmateix, des del punt de vista eclesiàstic, pertanyen a dues unitats diferents: les parròquies de Sant Pere de Bigues i Sant Mateu de Montbui, actualment desapareguda com a parròquia, pertanyien al bisbat de Barcelona, ara de Terrassa, a l´arxiprestat de Montbui i Puiggraciós, i la de Sant Vicenç de Riells, al Bisbat de Vic, dins de l´arxiprestat del Moianès.

El terme de Bigues i Riells està situat a banda i banda del riu Tenes, al lloc on aquest riu abandona la zona muntanyosa inicial, al Moianès, i comença a discórrer per la plana del Vallès.

Pertany al terme municipal de Bigues i Riells l´antic monestir benedictí de Sant Miquel del Fai, que, tanmateix, té l´accés per carretera des de Sant Feliu de Codines.

Any de construcció: 2004.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

D

96 (kWh/m² any)

D

19 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
96
96
96
96
96
96
96
19
19
19
19
19
19
19