Piso en el centro de Bigues ¡ oportunidad ¡ a Bigues i Riells (Centro)

  • Referència: A-3425
  • Habitatge (Habitatge)
  • Bigues i Riells (Centro)
  • Construïts: 45 m²
  • 2 hab.
  • 1 bany
En venda 85.000€

pis al centre de Bigues, a prop comerç , escola i Ajuntament. El pis té sala d'estar menjador amb sortida a balconada de 7m2, cuina , 1 bany complet i 2 dormitoris dobles.
Bigues i Riells és un municipi del Vallès Oriental, format per dos pobles Bigues i Riells. Amb un terme municipal de 28,64 km2 d’extensió, limita amb Sant Quirze de Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, Santa Eulàlia de Ronçana, l’Ametlla del Vallès i Figaró. El riu Tenes i els Cingles del Bertí (PEIN) són els dos accidents geogràfics que influeixen, de manera important, en el relleu del municipi, i aporten els trets essencials de la seva fesomia.


La conca del Tenes obre de nord a sud la vall de Riells fins a trobar la vall de Bigues.

La Vall de Riells és estreta. A la part nord, es troba encaixada a la vall de Sant Miquel, a la capçalera de la qual s’alça, en un replà, sota la cinglera i a 500 m d’alçada, el monestir de Sant Miquel de Fai. A l’est, el torrent de Vall-de-ros separa les Costes d’en Batlles del Turó de les Onze Hores (630m) i del Serrat de Quintanes. A l’oest, la vall es comença a obrir vers el torrent de Villar, després d’haver deixat els cingles del Perer en una posició nord-oest. Finalment, pel sud, el Tenes connecta els dos termes per la Costa de Can Noguera i el turó del Rull.

La vall de Bigues és més ampla que la de Riells i està limitada a l’est pel Serrat de l’Ametlla i el cim de Puiggraciós (807m). A l’oest, el Serrat del Castell de Montbui (542) limita la vall per l’altre costat. Des d’aquest punt la serra va descendint en direcció sud cap a la Font del Bou i la Costa del Flix, que fa desviar el riu Tenes cap a l’oest, per recuperar la seva orientació nord-sud a l’entrada del terme municipal de Santa Eulàlia de Ronçana.

L’accés al municipi es pot efectuar per dues vies principals. A partir de la carretera local BP 1432 des de l’Ametlla del Vallès, o bé, per la mateixa carretera des de Sant Feliu de Codines. L’altra via d’accés al municipi és la BV 1602 des de Santa Eulàlia de Ronçana. Bigues i Riells es troba a 40 km de Vic, a 35 km de Barcelona i a 15 de Granollers.

Mapa localització

Informació de la certificació energètica i emissions

E

192 (kWh/m² any)

E

34 (kg CO2/m² any)

Consum energètico
(kWh/m² any)
Emissions CO2
(kg CO2/m² any)
192
192
192
192
192
192
192
34
34
34
34
34
34
34